Filenin Sultanları’ndan Zehra Güneş takım arkadaşı Melissa Vargas’a öyle bir doğum günü partisi yaptı ki… İşte renkli kareler!

Filenin Sultanları oyuncusu Zehra Güneş performansının yanı sıra güzelliğiyle de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Türkiye'nin göğsünü kabartan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş, son olarak takım arkadaşı ve yakın dostu Melissa Vargas'ın doğum günü için hazırladığı Küba esintili parti ile gündeme geldi.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı doğum günü partisine Zehra Güneş'in güzelliğinin yanı sıra konuklara yapılan Melissa Vargas dövmesi damga vurdu. İşte Melissa Vargas'ın doğum gününden renkli kareler...

ANNESİ DE GELDİ

Küba asıllı yıldız voleybolcu Melissa Vargas'a sürpriz olarak düzenlenen partide, Küba esintileri ön plandaydı. Vargas'ın annesi de kutlamaya katıldı.

ZEHRA GÜNEŞ GECEYE DAMGA VURDU

Partide Aslı Kalaç, Gizem Örge, Ayça Aykaç ve Buket Gülübay ile partiyi organize eden Zehra Güneş, çılgınlar gibi eğlendi.



Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."