SON DAKİKA… Narin Güran cinayetinde sır 50 dakika: İtirafçı Nevzat Bahtiyar cesedin bulunduğu dere kenarına gidip…

Türkiye'nin günlerdir merak ettiği Narin Güran'dan kahreden haber geldi. 21 Ağustos'ta Kur'an kursu dönüşü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayete kurban gittiği belirlendi.

Küçük kızın talihsiz bedeni Eğertutmaz Deresi'nde çuval içerisinde bulunurken Türkiye'yi sarsan olayda amca Salim Güran ise tek şüpheliydi.

GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

Yürütülen soruşturma kapsamında Narin'in annesi, babası, ağabeyi, 3 amcası ile Salim Güran'ın eşinin de aralarında olduğu 24 şüpheli için gözaltı kararı verildi. Jandarmaya ifade veren sıva ustası Nevzat Bahtiyar ise kan donduran cinayeti itiraf etti.

2 Eylül'de tutuklanan Narin'in amcası, mahalle muhtarı Salim Güran'ın beyaz renkli otomobili ile getirdiği, ön koltukta battaniyeye sarılı Narin'in cesedini yok etmek için kendisine 200 bin lira teklif ettiğini belirten Nevzat Bahtiyar ifadesinde, "Salim Güran, battaniyeye sarılı bir şeyi göstererek, 'Bunu yok edeceksin' dedi. 'İyi düşün, sana 200 bin lira veririm' dedi.

Battaniyeye sarılı çocuğu alıp, çuvalın içerisine birlikte koyduk. Muhtar Salim Güran ile birlikte ayrılmadan önce 'göl' diye tabir ettiğimiz Eğertutmaz Deresi'ni işaret etti ve 'Oraya götür' dedi. Ağacın yanında çok derin olmayan bir yer buldum. Burada biraz su vardı. Bu alana çuvalı bıraktım ki çuval birisi tarafından bulunur diye düşünerek üzerine bir taş koydum" dedi.



Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."